PÖFF kuulutas välja vabatahtlike konkursi

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
2019. aastal pälvis PÖFF vabatahtliku sõbra märgi, mille võtsid vastu toonane vabatahtlike koordinaator Jaan Ulst (vasakul) ja PÖFF-i tegevjuht Mikk Granström.
2019. aastal pälvis PÖFF vabatahtliku sõbra märgi, mille võtsid vastu toonane vabatahtlike koordinaator Jaan Ulst (vasakul) ja PÖFF-i tegevjuht Mikk Granström. Foto: Meeli Küttim

Poleks vabatahtlikke, poleks ka Pimedate Ööde filmifestivali. Ka sel aastal ootab PÖFF appi kõiki neid, kes on valmis panustama siinse regiooni suurima filmiürituse korraldamisse.

Ameteid on pakkuda piletimüüjatest külaliste saatjateni ja autojuhtidest fotograafideni – rohkem kui kümnest valdkonnast. Kõik abilised läbivad põhjaliku koolituse.

Kokku ootab festival endaga liituma 350 vabatahtlikku Tallinnas ja Tartus, aga ka Narvas, Kohtla-Järvel ja Jõhvis, kus toimub PÖFF-i harufestival KinoFF.

Vastutasuks saab vabatahtlik vaadata PÖFF-i filme ja kasutada mitmesuguseid soodustusi, sh toitlustamisel. COVID-19 olukorrast sõltuvalt korraldatakse vabatahtlikele ka spetsiaalseid kinoõhtuid ja koosviibimisi.

Kõik vabatahtlikud peavad tõestama oma nakkusohutust, esitades tõendi vaktsineerimise või haiguse läbipõdemise kohta.

Vabatahtlikuks registreerimise tähtaeg on 3. oktoober. Infot saab PÖFF-i kodulehelt. 

2019. aastast kannab Pimedate Ööde filmifestival ka vabatahtliku sõbra märki, millega tunnustatakse organisatsioone, kes on silma paistnud vabatahtlike kaasamise ja nendega tegelemise kõrge professionaalse taseme poolest.

Pimedate Ööde filmifestival leiab tänavu aset 12.–28. novembrini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles