Aiakultuurikeskusse on koondunud mitmesugused teenused ja võimalused

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Maia Simkin (keskel) selgitab aiakultuurikeskuse kliendile, kui tõhus tööriist on käsikultivaator: “Naadi juured jäävad kõik külge ja tõmbad vaevata maast välja.” Tema minia Ene Simkin, kes on poes müüja, kohendab seemneriiulit.
Maia Simkin (keskel) selgitab aiakultuurikeskuse kliendile, kui tõhus tööriist on käsikultivaator: “Naadi juured jäävad kõik külge ja tõmbad vaevata maast välja.” Tema minia Ene Simkin, kes on poes müüja, kohendab seemneriiulit. Foto: Ain Liiva

Inglise Aed, Nurga aiakeskus, saal ja hostel moodustavad kokku aiakultuurikeskuse, rääkis keskuse müüja Eve Simkin ja lisas, et ühtlasi korraldatakse jõudumööda tasuta näitusi ja loenguid.

Rakveres septembri keskel avatud aiakultuurikeskusel on tänaseks silt ukse kohal ja mitmekülgse kasutusega ruumides hakkavad toimuma põnevad ettevõtmised. “Põhimeeskonda kuuluvad Tarmo Kesküla, Marge ja Kersti Jürna,” tutvustas aiandusspetsialist Maia Simkin ja lisas, et tema lööb kaasa hobi korras. Ühtlasi selgus, et Tallinna tänaval tegutseva Kunderi seltsi ruumides käib remont ja koolitused kolivad sealt samuti aiakultuurikeskuse ruumesse. Osal koolitustel on juhendaja rollis Maia Simkin.

Aiakultuurikeskus hakkab korraldama õppepäevi tuntud aiainimeste osalusel ja antakse nõu, kuidas aeda plaanida. Kindlasti on tegijatel kavas korraldada mõni päevakohane kontsert, mis tagaks sujuva jätku suvisele tagaaiakontsertide sarjale. “Siin hakkab nii mõndagi toimuma ja kõik kuulutatakse avalikult välja,” kõneles Simkin ja lisas, et loengud on vastavalt sellele, kuidas lektor nõus on, kas tasuta või tasulised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles