Haljalasse kerkiv koolimaja sai õpetajate päeval nurgakivi (1)

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Nurgakivi asetavad (vasakult) Haljala kooli direktor Ivo Tupits, vallavanem Ivar Lilleberg, kohalik kirikuõpetaja Urmas Karileet ja Vanalinna Ehituse juhatuse liige Kaidur Karba.
Nurgakivi asetavad (vasakult) Haljala kooli direktor Ivo Tupits, vallavanem Ivar Lilleberg, kohalik kirikuõpetaja Urmas Karileet ja Vanalinna Ehituse juhatuse liige Kaidur Karba. Foto: Ain Liiva

Haljala uus koolimaja, mida vallarahvas on pikisilmi oodanud juba kümmekond aastat, on viimaks ehitusjärgus. Eile, õpetajate päeval, asetati hoonele nurgakivi.

Alles möödunud aastal, kui kooliprojekti kooskõlastus hilines, jäi mulje, et Haljala kooli ehitamine lükkub taas kaugesse tulevikku. Õhkkond oli ärev ning õpetajad ja õpilased olid lootust kaotamas.

Selle aasta varasuvel löödi kopp aga viimaks maasse ning asuti vana koolimaja lammutama. Suve keskpaigaks olid vana maja ja spordihoone igavikku vajunud ning alustati ehitust. “Praeguseks on veekommunikatsioonid paigas, elektriga tegeletakse lähiajal. Neljapäevast hakkavad juba seinad kerkima,” rääkis Haljala vallavanem Ivar Lilleberg.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles