Konkurss "Kultuuri tegu 2020" ootab kandideerijaid

Piret Saul-Gorodilov
Copy
2018. aastal oli üks Kultuuri Teo nominent Eesti esimene üldluulepidu, idee autor oli Üllar Saaremäe, korraldaja MTÜ Punklaulupidu. 
2018. aastal oli üks Kultuuri Teo nominent Eesti esimene üldluulepidu, idee autor oli Üllar Saaremäe, korraldaja MTÜ Punklaulupidu. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti Kultuuri Koda kuulutab välja konkursi auhinnale Kultuuri Tegu, mille eesmärgiks on tunnustada Eesti ühiskonnas tegutsevaid inimesi, kelle ettevõtmised on inspireerivad, tulevikku vaatavad ja avalikku tähelepanu väärivad.

Aastal 2021 jagatakse Kultuuri Teo auhindu kolmes kategoorias:

* Aasta Kultuuri Tegu – peaauhind, mille kandidaadiks sobib tegu mistahes kunsti- või kultuurivaldkonnast, mis kõnetab ühiskonda, on kantud vabast, sõltumatust ja sotsiaalkriitilisest vaimsusest. 

*  Peeter Alliku kunstiauhinna eesmärk on tunnustada igal aastal ühte maalikunstnikku, graafikut ja/või pühendunud kunstiõpetajat.  

Tuleviku tegija auhinna eesmärk on tunnustada noort (vanuses 7–26) loovisikut või kultuuritöötajat, kelle ettevõtmised on inspireerivad, tähendusrikkad ja tulevikku vaatavad ning avalikku tähelepanu väärivad.

Kandidaate oodatakse 1. novembriks aadressil tegevjuht@kultuurikoda.eu märksõnaga "Kultuuri Tegu".  Auhinda antakse välja aastast 2014 koostöös kultuuriministeeriumiga, kes toetab auhinnafondi 5000 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles