Kilkide spordiperekond pälvis olümpiakomitee suure tunnustuse

Tauno Tihti
Copy
Anu ja Ergo Kilki (kõige taga) on poegade Taavi (paremalt), Siimu, Kaarli, minia Keiry ning lastelaste Hertta ja Karliga tulnud Vainupea metsa akusid laadima.
Anu ja Ergo Kilki (kõige taga) on poegade Taavi (paremalt), Siimu, Kaarli, minia Keiry ning lastelaste Hertta ja Karliga tulnud Vainupea metsa akusid laadima. Foto: Reti Kokk

Kõik neli pere meesliiget on kergejõustikus Eesti meistrid. Emal ei ole nende ohjamisega probleeme olnud, sest kõik on pidevalt trennis. Isa hinnangul on olümpiakomitee tunnustus nagu elutööpreemia.

Eesti Olümpiakomitee tunnustas Eesti sportlikke perekondi, kelle olid välja valinud maakondade spordiliidud. EOK liikumisharrastuse juhi Peeter Lusmägi sõnul tänatakse perekondi, kelle kõik liikmed tegelevad aktiivselt liikumisharrastusega. Kokku olid kutsutud kõigi 15 maakonna sportlikemad pered.

Lääne-Virumaalt oli välja valitud Lepnal Raadiko talus elav ja askeldav perekond Kilki. Spordiorganisatsiooni lühitutvustuses iseloomustati peret järgmiselt: “Pereisa Ergo on läbi aastakümnete olnud tuntud jooksumees, hiljem kergejõustikutreener ning tegutseb aktiivselt spordikohtunikuna, unustamata selle kõrvalt siiani ka ise sportida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles