Aasta täiskasvanud õppija laureaadi õpihimu on raugematu

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Täiskasvanud õppija nädala raames jagati maakondlikke tunnustusi ja aasta õppija laureaadiks nimetati Signe Puusepp (vasakult teine).
Täiskasvanud õppija nädala raames jagati maakondlikke tunnustusi ja aasta õppija laureaadiks nimetati Signe Puusepp (vasakult teine). Foto: Erakogu

Sel nädalal kuulutati Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu ja täiskasvanuõppe maakondlike eestvedajatega välja aasta tublimad õppijad ja nende toetajad. Aasta õppija laureaat on varemgi silma paistnud ja pälvinud kõrge tunnustuse.

Aasta õppija tunnustusele esitati 12 nominenti ning laureaadiks sai Signe Puusepp, kes töötab Vinni vallas Ferdinand von Wrangelli nimelises Roela lasteaed-põhikoolis. Noor naine on juba varem oma saavutustega silma jäänud ja pälvis möödunud aastal Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsiooni tunnustuse, millega sai parima tugiisiku tiitli. Virumaa Teataja tegi Signe Puusepaga tookord intervjuu ja juba siis rääkis ta, kuidas õpiisu aina kasvab.

Signe Puusepp pälvis möödunud aastal parima tugiisiku üleriigilise tunnustuse ning valiti sel aastal maakonnas parimaks täiskasvanud õppijaks. 
Signe Puusepp pälvis möödunud aastal parima tugiisiku üleriigilise tunnustuse ning valiti sel aastal maakonnas parimaks täiskasvanud õppijaks. Foto: Marianne Loorents
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles