Juuksurisalongis töötab koer

, suvereporter
Copy
Aaria ilusalongis töötab neljajalgne administraator Soffi, kes tutvub parajasti loo autoriga. Koera omanik Tiia Leetmäe (vasakul) peab juuksuriametit.
Aaria ilusalongis töötab neljajalgne administraator Soffi, kes tutvub parajasti loo autoriga. Koera omanik Tiia Leetmäe (vasakul) peab juuksuriametit. Foto: Marianne Loorents

Aaria ilusalongi ei tasu mütsi ja maskiga teisipäeviti siseneda, sest Soffile need ei meeldi. Sõbralik jahikoer hakkab haukuma ning teeb seda, kuniks saab aru, kellega on tegu. Kui külastada salongi aga nähtava peanupuga, toob Soffi tervituseks mänguasja.

Külastajaid suures mõõdus koer eemale ei peleta, pigem vastupidi. “Nad tulevad siia Soffi, mitte minu pärast,” ütles eluaeg juuksuriametit pidanud Tiia Leetmäe, koera omanik. Siis, kui soengut tehakse, magab Soffi kotttoolis või toob klientidele mänguasju. Väljavalitutele isegi oma köiejupi, mille abil on võimalik temaga soengu pähe saamise ajal mängida.

Kokkuleppel salongi omanikuga hakkas Soffi tööl käima kohe, kui Leetmäe oli ta omale võtnud. Soffi oli siis kahe kuu vanune. “Algus oli väga keeruline, aga beebidega ongi raske,” ütles Tiia Leetmäe. Juuksurid on Soffile andnud administraatori töö. “Ta võtab kliendid vastu ja saadab ära ka,” rääkis perenaine Soffi ülesannetest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles