Küsitlus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kas olete tänavu suusatama jõudnud?

Külli (53)
pedagoogi abi
Tamsalu

Veel ei ole jõudnud, aga ma lähen – luban. Laupäev on Tamsalu maraton. Käin iga päev metsas jalutamas, seitse kilomeetrit jalutan maha. Metsas on väga mõnus.

Marju (38)
müüja
Tamsalu

Suusatama pole veel jõudnud, aga ilmast hoolimata käin iga päev jalutamas. –20ga käin ka jalutamas. Jagame tütrega suuski, praegu on suusad tütre käes, tal on koolis vaja. Kindlasti lähen suusatama.

Taavi (26)
geodeet
Tartu

Olen sellel talvel ainult ühe korra suusad alla saanud. Suusad on olemas, igal aastal käin suusatamas, aega nagu on, aga praegu on nii külm olnud, et sellise külmaga pole tahtmist. Olen ühe korra ka maratonil sõitnud, aga tänavu ei plaani.

Mart (53)
töötu
Väike-Maarja vald

Ei ole kordagi jõudnud. Lihtsalt ei ole mahti olnud. Vanasti sai käidud. Lapsed olid siis väiksed, sai koos lastega käia.

Villu (22)
üliõpilane
Pärnu

Mitte ühtegi korda ei ole jõudnud suusatama. Ei ole aega olnud. Mäesuusatama võib-olla lähen.

Lauri (22)
üliõpilane
Põltsamaa

Ei ole veel sel aastal kordagi kahjuks jõudnud suusatama. Olen kooli lõpetamisega hõivatud olnud ja seetõttu pole aega olnud, aga võib-olla lähen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles