Päästjate kummaliste juhtumite nimekiri täienes

Copy
Päästjad on pidanud väga erinevates olukordades abikäe ulatama.
Päästjad on pidanud väga erinevates olukordades abikäe ulatama. Foto: Marko Saarm

Päästjad on oma töös sattunud silmitsi küllalt kentsakate juhtumitega. Läinud pühapäeval said need juhtumid täiendust, kui õhtul kella kolmveerand kaheksa ajal kutsuti pritsimehed appi Rakvere reaalgümnaasiumi jalgpalliväljakule, kus 14-aastane noormees oli läinud platsile palli järele, kuid ei pääsenud enam sealt ära.

Üheksa aastat jalgpallitrennis käinud Hans kõneles, et enamasti käivad nad sõpradega Rakvere gümnaasiumi hoovis vutti tagumas, sest seal on hooviväravad lahti. Pühapäeva õhtul oli see mänguplats aga juba hõivatud ja seltskond otsustas minna reaalgümnaasiumi juurde spordiväljakule. Kunstmuruväljakule poisid ei pääsenud, sest selle värav pannakse õhtul kinni. Mängiti siis aia taga.

Enamasti tekitab palluritele tuska, kui pall lendab mängu ajal üle aia ja seda tuleb põõsastesse otsima minna. Seekord oli vastupidi – pall lendas väljakule. Hansu sõnul lõi ta juba mõttes käega, arvates, et pole viga – saab palli järgmisel päeval jalgpalliväljakult kätte. Üks sõpradest oli aga nii agar, et ronis prügikasti peale ja pääses selle toel üle võrkaia. Paraku ei arvestanud vapper ronija, et tagasi saamiseks on samuti prügikasti tuge vaja, kuid see abiline jäi teisele poole aeda. Sestap ta enam üle aia ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles