Tapa avas Balti liigas võiduarve

Tauno Tihti
Copy
Väravavahiamet ei ole kerge. Tõrjub Madis Valk.
Väravavahiamet ei ole kerge. Tõrjub Madis Valk. Foto: Marie-Johanna Kippar

Hooaja alguses mitme olulise mängumehe vigastustega hädas olnud Tapa käsipallimeeskond sai nüüd lõpuks täies rivistuses lahingusse minna ja edukalt.

Lätlaste SK Latgols / Ludza nimeline seltskond tuli Tapale külla ja sai meie meestelt tuuseldada. 31:23 – ja esimene Balti sarja võit oli tõsiasi. Järgmine mäng lätlastega nii hästi ei läinud. Külalisvõistkond HK Ogre sai vaid üheväravalise võidu, kusjuures käsipalli mõistes oli skoor ikka päris suur, 39:38 lätlastele. 77 väravat ühes mängus on tõsine pommitamine või siis võeti kaitses natuke sirgema jalaga. Asi läks käest mängu viimasel veerandil, kui lätlased suutsid nelja minutiga kodumeeskonnale seitse väravat visata ja ise initsiatiivi haarata, sinnamaani oli pigem Tapal võimalus.

“Väravavaht on meil noor ja kogenematu, tema osa jääb meil mängus natuke puudu,” oli treener Elmu Koppelmann otsekohene. Nädalavahetusel olid tapalased juba Leedu turneel, kahjuks küll mitte täiskoosseisuga: tagaliinist puudusid Marten Saar, Aleksander Oganezov ja suvine ukrainlasest täiendus Igor Berežnõi, samuti kaitsemängija Mihkel Koppelmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles