Taani suursaadik külastas Tapat

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Tapa abivallavanem Dmitri Okatov (vasakult), vallavanem Riho Tell, suursaadik Kristina Miskowiak Beckvard, Taani kontingendi ülem Eestis major Michael ja Tapa gümnaasiumi direktor Elmu Koppelmann väljapaneku ees.
Tapa abivallavanem Dmitri Okatov (vasakult), vallavanem Riho Tell, suursaadik Kristina Miskowiak Beckvard, Taani kontingendi ülem Eestis major Michael ja Tapa gümnaasiumi direktor Elmu Koppelmann väljapaneku ees. Foto: Kirke Torpan

Teisipäeva pärastlõunal külastas Tapat Taani kuningriigi suursaadik Eestis proua Kristina Miskowiak Beckvard, et tutvuda rändnäitusega "Eesti-Taani. Diplomaatilised suhted", mis on Tapa gümnaasiumi juures väljas 5.–15. oktoobrini.

"Kohtusime kell 12 pärastlõunal. Kohtumine oli seotud näitusega, mis varasemalt paiknes Rakveres ja mille ka Tapa üles pani. Suursaadik viibis Tapal poolteist tundi," rääkis Tapa vallavanem Riho Tell.

Abivallavanem Dmitri Okatovi sõnul toimus väike vestlus. "Suursaadik külastas ka meie vallamaja, kus me tutvustasime, mis vallas toimub ja mis koostöö meil Taani kaitseväega on olnud," ütles abivallavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles