NATO lahingugrupi ülem kolonelleitnant Simon Worth: tahame nelja aasta pärast Eestisse naasta sirge seljaga

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Kolonelleitnant Simon Worth on kuninglikus tankirügemendis olnud peaaegu kõigil ametipositsioonidel. Tankirügemendi komandöriks sai ta tänavu aprillis.
Kolonelleitnant Simon Worth on kuninglikus tankirügemendis olnud peaaegu kõigil ametipositsioonidel. Tankirügemendi komandöriks sai ta tänavu aprillis. Foto: Ain Liiva

Septembri keskel vahetus Tapal NATO lahingugrupp: oma käitumisega kahjuks kurikuulsaks saanud Mercia rügemendi 1. pataljoni vahetas välja kuninglik tankirügement. Selle ülem kolonelleitnant Simon Worth kavatseb teha kõik endast oleneva, et eestlased jääksid Briti sõdureid hea sõnaga ja austusega meenutama.

Tänavu kevadel ja varasuvel sattusid meedia tähelepanu alla avalikku korda rikkunud purjus Briti sõdurid. Tapal toimunud kaklust pidi lahutama sõjaväepolitsei. Septembri keskel Eestisse tulnud uue NATO lahingugrupi ülem kolonelleitnant Simon Worth on võtnud südameasjaks probleemide ära hoidmise ja reputatsiooni parandamise. Pühendunud ja kirge täis Worth on veendunud, et kui tema alluvatel on samasugune kirg oma töö ja õppimise vastu kui tal endal, saadakse kohalikega hästi läbi ja rikastatakse üksteise kultuuri.

Viimasel rotatsioonil oli probleeme avalikus kohas käitumisega, mida ka meedias laialdaselt kajastati. Avalikus kohas alkoholi tarvitamine, kaklemine, lärmamine. Kuidas teete nii, et sellised asjad ei korduks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles