Väike-Maarja siseliuväli ootab uisutajaid ja hokimängijaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja siseliuväljal saab tänavugi uisutada.
Väike-Maarja siseliuväljal saab tänavugi uisutada. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Uisutamishuvilised võivad rõõmustada, sest Väike-Maarja õppekeskuse viilhallis on avatud siseliuväli, mis pakub tritsutamislusti, uisulaenutust ja mõnusat talvist äraolemist iga päev kella üheksani õhtul.



Valla toetusel avatud siseliuväljal uisutamine on Väike-Maarja spordihoone juhataja Ants Rikbergi sõnul tasuta. Tasu eest saab soovi korral uiske laenutada, samuti teritada lasta. Liuväljale pääsemiseks piiranguid ei ole – avatud on see kõigile huvilistele.

Väike-Maarja keskväljakult tulijale peaks Rikbergi kinnitusel viilhallini juhatavad viidad juba eemalt silma jääma, seega pole ka liuvälja ülesleidmisega probleeme karta.

Ants Rikbergi sõnutsi moodustab siseliuväli koos läheduses olevate kelgumägedega pisikese talispordikompleksi. “Mängib muusika, on soojak, kus jalanõusid vahetada, ning muidugi liuväli, mis pakub mõnusat ajaviitmist nii hokisportlastele kui hobiuisutajatele,” rääkis spordihoone juhataja.

Saabuval laupäeval saab siseliuväljal näha valla meistrivõistlusi hokis. Liuväljak asub näiteks ka Rakveres Kastani tänavas ja Tamsalu lähedal Uudekülas. Mõlemas saab ka uiske laenutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles