Ainult unistus lauldi säravaks tõelisuseks

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Noore arhitekti Ain Velleti (Markus Nõlvak) ja müüjanna Irma Illaku (Pille Riin Erikson) armastuse teele veeretab saatus mõnegi takistuse.
Noore arhitekti Ain Velleti (Markus Nõlvak) ja müüjanna Irma Illaku (Pille Riin Erikson) armastuse teele veeretab saatus mõnegi takistuse. Foto: Piret Pihel

Mida kinkida endale sünnipäevaks, et sellest oleks rõõmu paljudel? Muidugi operett! Lehtse Kammerkoor kutsus appi lauluinimestest sõbrad ja tuttavad, et tuua lavale Boris Kõrveri “Ainult unistus”.

Kolm ja pool tundi “Ainult unistust”, millega Lehtse Kammerkoor tähistas 40. sünnipäeva, möödus kui linnutiivul. Kolmevaatuselise opereti laulu- ja tantsunumbreid saatnud südamlikud aplausid lisasid õhtule nii pikkust kui ka pidulikkust. Laval sädeles ehe mängurõõm ning laulud paitasid ka teravaimat kõrva.

Muusikalavastusega ümmarguste sünnipäevade tähistamine on Lehtse Kammerkoori traditsioon. Nii on lavale jõudnud Karl August Hermanni lauleldus “Uku ja Vanemuine”, Urmas Sisaski lasteooper “Kuri kuningatütar”, Richard Rodgersi ja Oscar Hammersteini muusikal “Oklahoma”, Jara Beneši operett “Haljal aasal” ja Stephen Schwartzi muusikal “Pagariproua”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles