Rakvere sotsiaalkeskus sai ruume juurde

Rakvere sotsiaalkeskuse renoveeritud ruumides on päevakeskuse külastajatel uued võimalused igapäevategevusteks.  FOTO: Kristel Mänd

Rakvere sotsiaalkeskuse hoones aadressil Tuleviku 8, kus asub psüühilise erivajadusega inimeste päevakeskus, uuendati teise korruse ruumid. Sotsiaalkeskuse juht Mairi Leemets tunneb heameelt, et kogu hoone on pärast 20 aasta pikkust ootust lõpuks nende klientide käsutuses.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Remondi tulemusel tekkis võimalus laiendada pakutavat igapäevaelu toetamise teenust. Nüüdsest on olemas treeninguruum ja muusikatuba, lisaruumi saadi kangastelgedel kudumise ja teiste igapäevaste tegevuste tarbeks.

"Rajasime siia päevakeskuse juba 2003. aastal ning tegutsesime alguses hoone esimesel korrusel kahes ruumis. Projektide ja Rakvere linna poolse rahastuse toel on hoonet aastate jooksul järk-järgult renoveeritud. Viimase etapina ootasime aasta jagu ülakorruse remonti ja nüüd sai seegi lõpuks valmis," rääkis Mairi Leemets. "Aga hoolimata sellest, millistes materiaalsetes tingimustes me oleme olnud, on siin alati olnud hästi soe ja sõbralik õhkkond, siia on hästi tore olnud tulla nii minul kolleegina kui ka klientidel," lisas ta.

20.10.2021 22.10.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto