Kooli kõrvalt raha teenimine on noorte seas populaarne

Margus Vahter
Copy
17-aastane Triinu Vasiljeva käib kooli kõrvalt tööl Hesburgeris, kuna leiab, et ise teenitud raha muudab elu mõnusamaks.
17-aastane Triinu Vasiljeva käib kooli kõrvalt tööl Hesburgeris, kuna leiab, et ise teenitud raha muudab elu mõnusamaks. Foto: Ain Liiva

Õpingute kõrvalt on alati tööl käidud, kuid praegu leidub niisuguseid noori, kes teenivad palka ise samal ajal koolis õppides, üsna palju.

Noored töötavad mitu tundi nädalas ja ütlevad, et klienditeenindus on endiselt alatasustatud. 17-aastane Kärt-Carmen Konsa, kes on teinud mitut tööd, rääkis, et jõudis klienditeenindusvaldkonda tagasi augustis. Ta peab oluliseks edaspidiseks kogemuste saamist.

“Mulle tegelikult meeldib klienditeenindus,” lausus Konsa ja selgitas, et otsustas kooli kõrvalt töötada, sest kasulik on omada enda teenitud vaba raha – see võimaldab osta soovitud asju. “Teadmine, et sul on raha, et osta tossud, mis sulle väga meeldivad, isegi kui sul ei ole neid vaja, on hea, sest sul on raha nende jaoks,” rääkis Konsa, kes soovib teenitud tasu eest ette võta reisi kas Eestis või välismaale. Praegu paneb Konsa suurema osa teenitud tulust kõrvale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles