Kiri: Rakvere Memento palub noorema põlvkonna abi oma liikmete teavitamisel

, Rakvere Memento Ühing MTÜ juhatuse esimees
Copy
Memento eestvedamisel mälestatakse okupatsiooni ohvreid ja "Okaskrooni" juures peetakse meeles märtsiküüditamise aastapäeva.
Memento eestvedamisel mälestatakse okupatsiooni ohvreid ja "Okaskrooni" juures peetakse meeles märtsiküüditamise aastapäeva. Foto: Arvet Mägi

Memento Rakvere ühendab inimesi, kes võitlesid Eesti iseseisvuse eest ja kannatasid võõrvõimu kuritegude tõttu. Samuti kuuluvad Mementosse Siberi vangilaagrites sündinud. Ilmselgelt on liikmed oma vanuse poolest jõudnud sellesse ikka, kus arvuti kasutamine hakkab üle jõu käima, ja paljudel puudub kodus moodne tehnika.

Memento juhatus pöördub abipalvega nooremate inimeste, kas lähedaste, hooldajate või kogukonnaliikmete poole, et mementolased omavahelist sidet ei kaotaks ning neile ette nähtud rahaline toetus kaotsi ei läheks.

Kõigil Memento liikmetel on võimalik taotleda tervise taastamise toetust 150 eurot ja selleks tuleks pöörduda Memento Rakvere Ühing MTÜ poole. Avaldusi saab esitada kuni käesoleva aasta 10. detsembrini. Ilmselt vajavad paljud eakad Memento liikmed esmalt abi sellest võimalusest teada saamiseks ja seejärel avalduse kirjutamisel. Avaldusele tuleks lisada kulutšekid tervise taastamise kulude kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles