Video Rakvere politseinikele tutvustati kõiki vandenõuteooriaid korraga (4)

Copy
Rakvere mini-Rimi ühes kassas pooletunnise tööseisaku tekitanud intsident lõppes õnneks rahulikult.
Rakvere mini-Rimi ühes kassas pooletunnise tööseisaku tekitanud intsident lõppes õnneks rahulikult. Foto: Kuvatõmmis videost

Teisipäeval kella kahe-kolme vahel päeval toimus Rakvere mini-Rimis kentsakas vahejuhtum. Vanem naisterahvas keeldus kandmast maski ja helistas ise nii Virumaa Teatajale kui ka politseile, et rääkida südamelt, kuidas maailmas asjad tegelikult käivad.

Järgneva loo eesmärk ei ole kedagi naeruvääristada. Selge see, et inimesed saavad oma info eri allikatest ning mingist piirist alates pole võimalik kedagi nende uskumustest võõrutada. Siiski võiks sel keerukal ajal olla kõigi kohuseks märgata, mida teevad ja mõtlevad nende lähedased, eriti just vanemad sugulased ja tuttavad. Vandenõuteooriad, mis näiliselt pakuvad vastuseid kõigile hädadele, võivad lõpuks hakata ohustama inimest ennast ja tema lähedasi.

Kui poe töötajad keeldusid ilma maskita klienti teenindamast, siis keeldus tema maski ette panemast ning ei lahkunud ka poest. Välja valitud toidukraam seisis suletud kassa lindil ja naine ootas selle kõrval, kui Virumaa Teataja reporter ja fotograaf kohale jõudsid. Müüjad ja poe turvatöötaja ütlesid, et nemad ei saa naisega midagi ette võtta ning ootavad samuti politseid. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles