Lähipäevad veel miinuskraade ei too

Copy
Veel ei ole külmakraade oodata.
Veel ei ole külmakraade oodata. Foto: Urmas Luik

Kuigi Venemaa lõunaoblastite kohal laiuva kõrgrõhuala tõrjub varsti välja tsüklon, ei ole eeloleva nädala esimeses pooles veel külmakraade oodata.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 3–9, saartel puhanguti 12 m/s. Sooja on 3–8 kraadi.

Esmaspäeva päeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagutuul 5–10, õhtupoolikul Lääne-Eesti saartel puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 8–12 kraadi.

Teisipäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagutuul 4–10, Lääne-Eesti saartel puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 1–5, tuule avatud rannikul kuni 8 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 5–12, saartel puhanguti 15 m/s. Sooja on 6–10 kraadi.

Kolmapäeva öösel on peamiselt pilves ilm ja paljudes kohtades sajab vihma. Puhub kagutuul 5–11, saartel puhanguti 15 m/s. Sooja on 4–9 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves ilm ja ajuti sajab vihma. Õhtu poole tuleb selgimisi. Puhub kagutuul 4–10, saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on 7–10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles