Lähipäevadel pöörab ilm sajule

Copy
Pühapäeval võib sadada vihma.
Pühapäeval võib sadada vihma. Foto: Mailiis Ollino

Lähipäevil toovad merelt lähenevad madalrõhkkonnad vihma ja tuult. 

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagutuul 3-9, Liivi lahe ümbruses puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 1-5, tuule avatud rannikul kuni 8 kraadi. Teisipäeva päeval pilvisus tiheneb, kuid on sajuta. Puhub kagutuul 5-11, saartel ja läänerannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 7-10 kraadi.

Kolmapäeva öösel on peamiselt pilves ilm. Paljudes kohtades sajab vihma. Puhub kagutuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 4-9 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves ja vihmane, õhtupoolikul esineb ka selgimisi. Puhub kagutuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Pärastlõunal pöördub tuul saartel ja Liivi lahe ümbruses edelasse ja tugevneb. Sooja on 7-10 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma, hommikuks sajuvõimalus väheneb. Puhub edelatuul 7-12, puhanguti kuni 15, rannikul kuni 17 m/s. Sooja on 4-8 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub lõunakaaretuul 3-9, ennelõunal rannikul edelatuul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 7-10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles