Korvpalli-Tarvas teenis kuuenda kaotuse ja reedel ootab ees tõehetk

Tauno Tihti
Copy
Tormi Niitsu pingutustest jäi TalTechi vastu väheks. Vastu tuli võtta 30-punktine kaotus.
Tormi Niitsu pingutustest jäi TalTechi vastu väheks. Vastu tuli võtta 30-punktine kaotus. Foto: Ain Liiva

Rakvere Tarvas kohtus mittetavapärasel mängupäeval ehk pühapäeval koduväljakul Kastani Arenal TalTechi meeskonnaga ja pidi vastu võtma Eesti-Läti liigas juba kuuenda järjestikuse kaotuse, kusjuures võite polegi. Asi läks käest ära kohe mängu alguses.

Esimese veerandaja kaotas kodumeeskond 19 punktiga ja sealt edasi tuntavat võiduvõimalust ei paistnudki, samuti kukkus juba kolmanda mänguperioodi alguses viie veaga pingile Tarva kapten Sten Saaremäel. Pink ei ole nii pikk ka, et selline asi mõju ei avaldaks. Kuigi ka TalTechi meeskonda tabas ebameeldivus – Tanel Sokk sai reievigastuse ning pidi teist poolaega duši all käinuna juba pingilt vaatama –, oli lõpptulemuseks 30-punktine võit ja tabelis endiselt kolmas positsioon.

Tarva mängude ülekannetes kommentaatorina tegutseva Kristo Saage sõnul on raske praegu võitu näha. “Kes selle võidu peavad koju tooma, ma ei näe selliseid mehi praegu,” rääkis hiljutine punktimasin. Meeskonna komplekteeritus tekitab küsimusi ja sisekliimaga ei tundu ka kõik kõige paremas korras olevat – palju jääb silma sellist lihtsalt kätega laiutamist. Saage, olles näinud kõrvalt ka teiste meeskondade mänge, hindab kõrgelt näiteks TalTechi ja KK Viimsi esitusi. Nende tiimide meeskonnavaim paistab kaugele, aga Tarvas kahjuks on tänavu nende täielik vastand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles