Päästjad kutsuvad noori mõtlema olukordadele ilma elektrita (1)

BNS
Copy
Noori kutsutakse üles osalema elektriteemalisel joonistusvõistlusel.
Noori kutsutakse üles osalema elektriteemalisel joonistusvõistlusel. Foto: Sander Ilvest

Lääne päästekeskus kutsub 7–16-aastaseid osalema joonistusvõistlusel "Elu ilma elektrita",  et suunata noori mõtlema hädaolukordadele ilma elektrita.

Joonistuskonkurss "Elu ilma elektrita" ootab töid olukordadest, kus tormi tagajärjel ei ole enam elektrit. Tänapäeval on elekter muutunud meile väga oluliseks, sest selle abil saame süüa, juua, ja mis kõige olulisem, teistega suhelda. 

Konkurss on osa elanikkonnakaitse ennetustööst, et suunata noori mõtlema ja arutama õpetaja või vanematega, kuidas nende pere tuleks toime tormi põhjustatud hädaolukordadega. Joonistuskonkursi eesmärk on panna lapsi ja noori mõtlema, kuidas nad tuleksid toime hädaolukordadega, kui tormi tõttu tuleb olla päevi ilma elektrita, mille tagajärjel võib katkeda nii vee kui ka sooja tarbimise võimalus.

Konkursile saadetavast tööst tuleks teha pilt või skaneerida see arvutisse. Osalema on oodatud kõik lapsed ja noored vanuses 7–16 eluaastat. Töö võib olla loodud vabalt valitud tehnikas. Saadetud tööle tuleb lisada autori ees- ja perenimi, vanus, töö pealkiri, kooli või organisatsiooni nimi ning juhendaja nimi. Töö tuleb saata meiliaadressil laaneennetus@rescue.ee 26. novembriks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles