Selgusid maakonna lauatennisemeistrid

Tauno Tihti
Copy
Naiste paarismängu võitjad on saanud kaela teenitud medalid.
Naiste paarismängu võitjad on saanud kaela teenitud medalid. Foto: Pekka Laidinen

Oktoobri viimasel nädalavahetusel toimusid Aseri vabaajakeskuses Lääne-Virumaa meistrivõistlused lauatennises. Võistlustel osales suur osa maakonna mängijate paremikust päris noortest alates ja lõpetades veteranide vanusesse jõudnud võistlejatega. Kahjuks mõnede lauatennisistide osalemisele tõmbas haigestumine siiski kriipsu peale, kuigi jõuproovi oli nädala võrra edasi lükatud, et kõik huvilised saaksid osaleda.

Naisi oli võistlustules kuus ja turniiri võitis Reelica Hanson Tatjana Tšistjakova ja Kristina Andrejeva ees. Veel noorteklassi kuuluvad ja omavanuste hulgas Eestis ohtralt medalikohti võitnud Valerie Lonski ja Angela Laidinen seekord veel vanemate ja kogenumatele vastu ei saanud, olles lõpuks vastavalt neljas ja kuues, nende vahel viiendana lõpetas Rebeca Hanson.

Mehi oli konkureerimas 18 ja maakonna meistriks krooniti Mihkel Arak, hõbemedali pälvis Pekka Laidinen ja pronksise autasu teenis Siim Arak. Laidinen oli parim ka 40+ vanuseklassi konkurentsis, veteransportlastest võitsid tiitli veel Jaanus Lokotar vanemate kui 50-aastaste arvestuses ja Kunnar Vahtras 60+ meeste seas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles