Rohuaia lasteaed pälvis ministeeriumi tunnustuse

Merly Raudla
Copy
Keskkonnaministeerium tunnustas Rohuaia lasteaeda süsteemse õppetöö ja keskkonnahoidliku mõtteviisi eest. Direktor Ene Nool (maskiga) oli üllatunud ja väga tänulik.
Keskkonnaministeerium tunnustas Rohuaia lasteaeda süsteemse õppetöö ja keskkonnahoidliku mõtteviisi eest. Direktor Ene Nool (maskiga) oli üllatunud ja väga tänulik. Foto: Marianne Loorents

Rakvere Rohuaia lasteaia jaoks on loodussäästlikkus igapäevatoimetuste tegemisel ainuõige hoiak. Nende kompostisüsteem, peenramajandus, lindude pesakastid, prügi sortimine ja ühekorranõude põlgus on silma hakanud ning tunnustust pälvinud. Lasteaed teenis keskkonnaauhindade galal aasta keskkonnasõbraliku haridusasutuse autasu.

Neljapäeval Tallinnas Proto avastuskeskuses toimunud keskkonnaauhindade galal anti üle aasta tähtsaimad auhinnad. Esimest korda hõigati välja aasta keskkonnanoore, aasta keskkonnasõbraliku haridusasutuse ja aasta keskkonnavaldkonna mõjuisiku nimed.

Keskkonnaminister Tõnis Mölder ütles avakõnes, et galal tunnustatakse ja tänatakse inimesi, ettevõtteid, omavalitsusi ja haridusasutusi, kes on võtnud keskkonnateemad oma südameasjaks. “Teie eeskuju ja säravad ideed on suurepärane innustus meile kõigile,” rääkis minister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles