Laupäeval tutvustatakse Sõmerul lauatennist

, suvereporter
Copy
Need, kellel pole Sõmerul lauatennise välilaual mängimiseks vajalikku varustust, saavad selle laenutada noortekeskusest.
Need, kellel pole Sõmerul lauatennise välilaual mängimiseks vajalikku varustust, saavad selle laenutada noortekeskusest. Foto: Sõmeru noortekeskus

Sellel laupäeval toimub Sõmeru noortekeskuse ette paigaldatud lauatenniselaual sõpruskohtumine. Kohtumise eesmärk on tutvustada lauatennist ja noortekeskuses peagi alustavaid lauatennisetreeninguid.

Treeninguid hakkab juhendama Pekka Laidinen, kes on lauatennist mänginud 35 aastat. Tema auhinnariiulilt leiab mitukümmend karikat ja neli Eesti meistrivõistluste pronksmedalit. Hiljuti pälvis Laidinen Lääne-Virumaa meistrivõistlustel hõbemedali.

Sõpruskohtumisele on oodatud nii lapsed, nende vanemad kui ka vanaemad-vanaisad. "Võibolla mõni väga kogenud mängija ei julgegi tulla, aga kartuseks pole põhjust. Nad saavad näidata oma taset ja anda eeskuju," ütles Sõmeru noortekeskuse noorsootöötaja Oxana Nikitina. Osavõtjatele jagatakse medaleid ja magusat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles