Täna lõppeb kandidaatide esitamine noorsootöö preemiatele

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Mullune tunnustusüritus "Noorte heaks tänu" toimus virtuaalselt ja tunnustusi jagati 11 kategoorias.
Mullune tunnustusüritus "Noorte heaks tänu" toimus virtuaalselt ja tunnustusi jagati 11 kategoorias. Foto: Erlend Štaub

Täna on viimane päev kandidaatide esitamiseks aasta noorsootöö valdkonna tunnustuskonkursile "Noorte heaks tänu". Kategooriaid on kolmteist, laureaadid kuulutatakse välja pidulikul tunnustusüritusel 2022. aasta veebruari alguses.

Haridus- ja teadusministeerium koostöös haridus- ja noorteametiga tunnustab igal aastal üle riigi noorsootöö valdkonna parimaid tegijaid: inimesi, ettevõtteid ja organisatsioone, kes on panustanud noorsootöösse, valdkonda edendanud, algatanud uusi tegemisi ja mõjutanud valdkonna arengut kohalikul, maakondlikul või üleriigilisel tasandil.

Tunnustuse saavad aasta parim noorsootöötaja, noore tegu, noortesõbralik kohalik omavalitsus, noortekeskus, huvihariduse või -tegevuse pakkuja, noorteühendus, noorte osaluskogu või õpilasesindus, noortemalev või -laager, noortesõbralik tegu, nutikas tegu, noortevaldkonna sõber, tegija huvihariduses või -tegevuses ning pikaajaline panus noortevaldkonda.

Komisjonile edastatakse hindamiseks ainult need kandidaadid, kes on esitatud vähemalt kahe eri esitaja poolt. Kandidaate saab esitada haridus- ja noorteameti konkursiveebis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles