Keeruline aeg sunnib maakonna mõisaid mõttetalgutele

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Palmse mõisa direktori Merili Vipperi sõnul tuleb ettevõtetel praegusel ajal üles näidata rohkem paindlikkust kui kunagi varem. Üheks võtmesõnaks on tegevuste õues korraldamine.
Palmse mõisa direktori Merili Vipperi sõnul tuleb ettevõtetel praegusel ajal üles näidata rohkem paindlikkust kui kunagi varem. Üheks võtmesõnaks on tegevuste õues korraldamine. Foto: Erakogu

Nagu kõikidel turismi ja majutusega tegelevatel asutustel, on ka mõisatel käsil keerulised ajad. Sellest hoolimata soovivad kliendid meelelahutust ja kultuurielamusi, ning et klientide ootusi täita, on pakutav ajastule vastavaks kohandatud.

Värskelt Palmse mõisa direktoriks saanud Merili Vipperi mõtted hakkasid kohe ametiaja alguses liikuma selles suunas, mida ja kuidas saab mõisa meeskond ära teha, et klientidele siiski teenust osutada. Kuna Vip­peril on tugev taust ja ka oma ettevõte seiklusturismi alal, hakati tegevusi tasapisi õue sättima.

“See on minu isikupära, et olen looduse- ja õueinimene,” rääkis Palmse mõisa direktor Merili Vipper. “Koroonaaeg on õpetanud, et ettevõtluses tuleb paindlik olla ja olukorrale vastavaid muudatusi sisse viia, ning Palmses on tegelikult ideaalsed tingimused õues tegevuste läbiviimiseks olemas.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles