Tuleohtlik olukord Veltsis – naabrid kardavad kõige hullemat

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Maie Herman tunnistas, et ta silm ei seleta enam hästi. Korter on aga täis kergelt süttivaid asju ja naabrid kardavad kõige hullemat.
Maie Herman tunnistas, et ta silm ei seleta enam hästi. Korter on aga täis kergelt süttivaid asju ja naabrid kardavad kõige hullemat. Foto: Marianne Loorents

Rakvere vallas Veltsi külas asuvas kortermajas tekitab probleeme ühes korteris asuv ahi, mida päästeamet on mitu korda keelanud elanikul kütta. Aga külmakraadid on kohal ja majanaabrid kardavad, et saabuv talv võib majale viimaseks jääda.

Veltsi asulas Veltsi teel paiknev kahekorruseline maja on ehitatud 1950. aastatel. Väikeses heledatest tellistest majas on neli korterit, kõigis neist ka elatakse. Maja üldine seisukord pole kiita, kuid eriti kehvas seisus on just probleemne korter. Naabri sõnul on lagi sisse vajunud, juhtmestikud vanad ja seinast väljas. Kütteperioodil muutub kõige ohtlikumaks korteris sooja andev ahi.

Vajadusel saab kutselise korstnapühkija kontaktandmed päästeala infotelefonilt 1247. Korstnapühkijal peab kindlasti olema kehtiv kutsetunnistus, mille olemasolu saab kontrollida kutsekoja veebilehelt www.kutsekoda.ee.
Vajadusel saab kutselise korstnapühkija kontaktandmed päästeala infotelefonilt 1247. Korstnapühkijal peab kindlasti olema kehtiv kutsetunnistus, mille olemasolu saab kontrollida kutsekoja veebilehelt www.kutsekoda.ee. Foto: Marianne Loorents
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles