Rakvere valla volikogu esimehena jätkab Peep Vassiljev

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Rakvere valla volikogu esimehena jätkab Peep Vassiljev (vasakul), aseesimehena Peeter Kalda (paremal).
Rakvere valla volikogu esimehena jätkab Peep Vassiljev (vasakul), aseesimehena Peeter Kalda (paremal). Foto: Marianne Loorents

Rakvere valla volikogu esimesel valimistejärgsel istungil valiti volikogu esimees ja aseesimees. Volikogu esimehena jätkab kauaaegne poliitik Peep Vassiljev, aseesimehena Peeter Kalda.

Valimisliitu Üheskoos kuuluv ning seal ka valimistel parima tulemuse teinud Vassiljev oli muuhulgas ka ainukene üles seatud kandidaat ning sai 19-liikmelisest volikogust 18 poolthäält ja ühe vastuhääle. "Ise ka imestan, et mul on need üheksandad valimised juba. Oma kogemusest võin öelda, et tegemist on ränga tööga, meelakkumine see kindlasti ei ole," tõdes Vassiljev ning kiitis koostööd volikoguga. "Oleme aastate jooksul Rakvere vallas lähtunud valla inimeste seisukohast, mitte omavahelisest poliitilisest kemplusest, ja ka tehtud töö viitab sellele."

Volikogu aseesimehe kohale kandideeris ühtekokku kolm volikogu liiget. Peeter Kalda Isamaast ning EKRE-st mõnevõrra üllatuslikult lausa kaks liiget – Ivar Dreifeldt ja Marko Vahesalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles