Isadepäeval pannakse töö ja argimured pausile

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Poliitik Toomas Varek on olnud oma tütre Triin Vareku suureks eeskujuks. Viimasel ajal soovitab ta Triinul rohkem aega iseendale pühendada ja vähem töötada.
Poliitik Toomas Varek on olnud oma tütre Triin Vareku suureks eeskujuks. Viimasel ajal soovitab ta Triinul rohkem aega iseendale pühendada ja vähem töötada. Foto: Ain Liiva

Homme, isadepäeval, on aeg mõelda lugudele ja õpetustele, mis isa meile eluteele kaasa on andnud. Lastele on isa õpetanud esimesed elutarkused ning suureks saades on lapsed omalt poolt teene vastu teinud. Virumaa Teataja uuris kohalikelt avaliku elu tegelastelt, kuidas nende lapsed-isad meilgi juurduma hakanud traditsiooni suhtuvad.

Rakvere teatri näitleja Margus Grosnõi rääkis, et võtab isadepäeva puhul koos tütrega ette ringreisi Eestis. “Läheme kaeme kauneid kohti üle Eesti. Tean, et mu tütar on meeletult seiklushimuline hing, ning reisi esimeseks sihtpaigaks on ilmselt Valaste juga,” ütles Grosnõi.

Grosnõi sõnul on ta oma tütrelt õppinud unistuste täitumise nimel pingutamist ja pühendumist. “Vaatamata väga keerulisele olukorrale kogu maailmas on minu põhikoolis käiv tütar suutnud nii palju asju ajada, et käis aasta jooksul (koos täiskasvanutega – toim) Iirimaal ja Hispaanias, vajalikud vaktsiinid tegi ära ning kogus Hispaania reisi jaoks ise raha,” kiitis näitleja. “Kui unistus on, tuleb selle nimel kõike teha, ja seda mulle tütar õpetab.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles