Jan Inno mäletab, kuidas isa ja vanaisa iseehitatud suitsuahjus liha suitsutasid. Suvevaheaegadel võttis isa ta Tallinnasse kaasa. Jättis poisi Nõmme turule kaupa müüma, ise läks edasi Kadaka turule. Kaheksa-üheksaaastasel Janil oli ämber jalgade all, et üle leti ulatuda. Vihtidega kaalu kuju on Matsimoka praegusel tootejuhil igatahes siiamaani silme ees.
Vihtidega kaalude aeg on läbi, aga endiselt müüvad Matsimoka kraami firma esindajad otse nende müügipunktidest. Püsiletid, kus kodumaised vorstid laagerduvad, on Rakvere Põhjakeskuses, Tartu Kaubamajas ning Tallinnas Rocca al Mare, Ülemiste ja Kristiine kaubanduskeskuses. Mõned valitud palad on nüüdseks ka Selveri, Rimi ja Coopi kettide tootevalikus.