Kaitseliitlased said Põhjakonnal soomusvägedega rinda pista

Merly Raudla
Copy
Tunde metsa all vastast oodanud võitlejad said mõnda aega tuld anda, panid siis vaikselt asjad kokku ja liikusid järgmistele positsioonidele.
Tunde metsa all vastast oodanud võitlejad said mõnda aega tuld anda, panid siis vaikselt asjad kokku ja liikusid järgmistele positsioonidele. Foto: Ain Liiva

Hommikune uduvihmas okasmets. Siin-seal vilksavad puude vahel tumedad kujud. Ütlus, et mida kaugemalt vaatad, seda selgemalt näed, ei pea sel korral paika. Kaugelt ei näe midagi, lähedalt juba natukene märkab. Päris lähedalt on alles näha, kuidas kaitseliitlased on positsioonid sisse võtnud ja ootavad peagi ründavat vastast.

Esmaspäeval alanud Kaitseliidu suurõppusel Põhjakonn alustati lahingutega kolmapäeval. Kaitseliitlased olid varakult positsioonidel ning valmis vastast tõrjuma. Mõned rohelises mundris võitlejad sulandusid loodusega niimoodi ühte, et oli oht neile peale astuda. Kõrvu kikitades ja lahingut oodates oli mu ehmatus päris suur, kui kõrval olev känd järsku püsti tõusis ja sirutas.

Foto: Ain Liiva
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles