Rakvere võrgupiigad ei loovutanud geimigi

Merly Raudla
Copy
Rakvere spordikooli U16 võrgupiigadel jooksis mäng väga hästi. Neid juhendanud Kadrina treener Jaan Rummi (karikaga) kiitis, et treener Ellen Aros on teinud väga head tööd.
Rakvere spordikooli U16 võrgupiigadel jooksis mäng väga hästi. Neid juhendanud Kadrina treener Jaan Rummi (karikaga) kiitis, et treener Ellen Aros on teinud väga head tööd. Foto: Rando Soome

Rakvere spordikooli võrkpallitüdrukud sammusid kogu hooaja võidult võidule ja nädalavahetusel Rakveres peetud esimesel finaalturniiril ei kinkinud nad vastastele geimivõitugi. Tasuks võidukarikas. Poisid pälvisid samuti kiidusõnu.

Kastani Arenal mängitud kuni 16-aastaste tütarlaste Eesti karikavõistluste finaalturniiril kogusid võidukad Rakvere spordikooli esimese võistkonna piigad seitse võitu ja pälvisid võidukarika. Tiimi parimaks kuulutati Inger Rummo. Medalid said kaela veel Grete Gross, Kirke Kaasik, Sandra Karro, Helis Korjus, Lenna Kuusik, Teele Piirimäe ja Heidi Vahula.

Võidukate piigade kapten Heidi Vahula tõdes, et finaalturniirile mindigi võidumõtetega. “Naiskond on sel aastal jube hea,” kiitis Vahula. Edu võti on neiu sõnul hea kokkumäng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles