Kadrina huvikeskuses toimub noorte inspiratsioonipäev

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Inspiratsioonipäeva lõpetab Jüri Pootsmanni esinemine.
Inspiratsioonipäeva lõpetab Jüri Pootsmanni esinemine. Foto: Konstantin Sednev

Kadrina valla noortevolikogu eestvedamisel toimub 26. novembril Kadrina huvikeskuses suur maakondlik noorte inspiratsioonipäev "Sõbraks iseendaga", mis keskendub vaimse tervise heaolule. Enda lugusid jagavad noortega Sass Henno, Mikk Pärnits, Karl Robert Saaremäe ja Ülle Lichtfeldt. Päeva lõpetab Jüri Pootsmann DUO. 

Üleeestilise noorsootöönädala raames toimub 22. –26. novembril igas maakonnas noortele mõeldud ettevõtmisi. Selle aasta noorsootöönädal keskendub vaimsele tervisele ja digimaailmale.

Sellest lähtuvalt otsustas Kadrina valla noortevolikogu korraldada vaimsele tervisele suunatud inspiratsioonipäeva, mille eesmärgiks on pöörata rohkem tähelepanu vaimsele tervisele, iseenda heaolule ning teadmisele, et enda murega ei olda üksi. Noortega jagavad enda lugusid tuntud vaimse tervise teemadel sõnavõtjad ning vahepalana on võimalus kuulata muusikalisi etteasteid "Superstaari" saatest tuntuks saanud noorelt Ariana Arutjunjanilt ning Viljandist pärit Noortebändi konkursi finalistilt think twice'ilt. 

"Sellise ürituse vajalikkus tuli meil teemaks juba kevadel, kui noortevolikogu esimest korda kokku tuli," kommenteeris üritust Kadrina valla noortevolikogu esimees Kristi Viita. "Sügisel avaneski selleks võimalus tänu haridus- ja noorteameti korraldatud projektile "Noorte heaks", kust saime rahastuse ürituse toimumiseks," lisas ta.

Kadrina valla noortevolikogu aseesimees Liis Lillemägi ütles, et selline üritus on väärtuslik kogemus nii noortele kui ka korraldajatele endile. "Jagasime ülesandeid omavahel ära nii, et igaüks saaks teha midagi, mida ta varem teinud ei ole," lausus ta.

Noorte inspiratsioonipäev "Sõbraks iseendaga" toimub 26. novembril algusega kell 15 Kadrina huvikeskuses. Oodatud on kõik Lääne-Virumaa noored vanuses 7–26 eluaastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles