Masingute pere lapsed. Vasakult: Karl Marten, Lili Johanna, Nora Annabel, Sten Magnus ja Kris Magnar. Ema kõneles, et iga lapse sünd on kujundanud tema perspektiive ümber. Alles pärast viie lapse sündi on ta tõeliselt õppinud hindama elu tähendust ja väärtust.
Masingute pere lapsed. Vasakult: Karl Marten, Lili Johanna, Nora Annabel, Sten Magnus ja Kris Magnar. Ema kõneles, et iga lapse sünd on kujundanud tema perspektiive ümber. Alles pärast viie lapse sündi on ta tõeliselt õppinud hindama elu tähendust ja väärtust. Foto: Erakogu

Vinni vallas elavate Krista ja Margus Masingu liitu on õnnistatud viie hakkaja ja tubli lapsega. Mitte ükski neist viiest ei sündinud õigel ajal. Üks poegadest otsustas ema kõhus mõnuleda kauem. Neljal beebil oli tulekuga kiire. Pesamuna Lili Johanna aidati ilmale lausa kaheksa nädalat varem. Varane ärevaks tegev üllatus lõi kogu koduse elu pea peale.

Paljude asutuste aknad värvusid 17. novembril lilladesse toonidesse. Sel päeval tähistati terves maailmas enneaegse sünni päeva.

Rahvusvaheline enneaegse sünni päev
Rahvusvaheline enneaegse sünni päev Foto: Ain Liiva
Kommentaarid
Copy