Peaminister käis idapiiril tõkketraadi paigaldamist vaatamas

Merly Raudla
Copy
Peaminister Kaja Kallas külastas täna idapiiri Narva kandis, kus kohtus lisaõppekogunemisel "Okas 2021" osalevate reservväelaste ja kaitseliitlastega.
Peaminister Kaja Kallas külastas täna idapiiri Narva kandis, kus kohtus lisaõppekogunemisel "Okas 2021" osalevate reservväelaste ja kaitseliitlastega. Foto: Kaitsevägi

Peaminister Kaja Kallas külastas täna idapiiri Narva kandis, kus kohtus lisaõppekogunemisel "Okas 2021" osalevate reservväelaste ja kaitseliitlastega ning tutvus tõkestustraadi paigaldamise protsessiga Narva jõe sängis.

Kaja Kallas tänas reservväelasi valmisoleku eest osaleda lisaõppekogunemisel, millega aidatakse regiooni julgeoleku tugevdamisele kaasa. "Siit Narvast algavad Eesti, Euroopa Liit ja NATO," kõneles Kallas ja lisas, et Eesti kaitsevõime on tulemuslik vaid ühtsena toimides. Peaminister tänas julgeoleku nimel lisaõppekogunemisse panustajaid – nii reservväelasi kui ka nende pereliikmeid ja tööandjaid.

Peaministrile andsid Narvas lühiülevaate olukorrast idapiiril ja lisaõppekogunemise käigust kaitseväe juhataja kindralleitnant Martin Herem, politsei- ja piirivalveameti (PPA) peadirektor Elmar Vaher, Kaitseliidu kirde maakaitseringkonna pealik kolonelleitnant Jaanus Ainsalu ja Ida prefektuuri prefekt Tarvo Kruup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles