Nutifestival CADrina toimub taas

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Nutivõistlus CADrina tuleb taas.
Nutivõistlus CADrina tuleb taas. Foto: Kadrina keskkool

Teisipäeval sai kümneaastase ajalooga iti-nutifestival taas avalöögi, kui arvutijoonestamises astusid veebipõhises eelvoorus võistlustulle 15 võistkonda üle Eesti.

Oma esindajad olid välja pannud TalTech ja TalTechi Ida-Virumaa kolledž, Tallinna tehnikakõrgkool, Rakvere ametikool, Kuressaare ametikool, Nõo vilistlased, Ida-Virumaa kutsehariduskeskus ja Kadrina keskkool. Selleaastase võistlusülesande puhul, milleks oli voki joonestamine, võis esimest korda kasutada kaht tarkvara: AutoCAD-i ja Solidworksi.

Reedel, 26. novembril, ootab võistlejaid võistluse finaalvoor, mis toimub Kadrina keskkoolis. Võistluse kiirest lõppmängust tehakse kooli Facebooki kanalil veebiülekanne.

Lisaks CADrina finaalile on Kadrina keskkoolis nii mõndagi muud põnevat. Reedesel päeval on õpilasi koolitundide asemel ees ootamas põnevad nuti- ja kultuuriteemalised töötoad.

Kell 18 algab Kadrina rahvamajas publiku jaoks ürituse maiuspala. Toimub CADrina arvutijoonestamisvõistluse parimate autasustamine, mille avab lasersõuga Tiit Kikas, peaesinejana astub üles tuntud folkbänd Svjata Vatra.

Sissepääs on prii, kuid arvestada tuleb koroona leviku tõttu kehtestatud reegleid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles