Kadrina vald otsib aasta tegijate kandidaate

Merly Raudla
Copy
Eelmisel aastal pälvis Kadrina vallas aasta tegija tiitli kultuurijuht Ahto-Lembit Lehtmets.
Eelmisel aastal pälvis Kadrina vallas aasta tegija tiitli kultuurijuht Ahto-Lembit Lehtmets. Foto: Vladislav Musakko

Kadrina vallas võivad era- ja juriidilised isikud ning organisatsioonid ja ühendused hiljemalt 5. detsembriks esitada konkursile “Aasta tegija” kandidaate. Tunnustatakse üksikisikut, asutust, organisatsiooni või ettevõtet, kes on aasta jooksul silma paistnud erilise tulemuslikkusega ja mõjutanud Kadrina valla arengut.

Rahvahääletusele mineva tublide nimekirja paneb kokku Kadrina vallameedia nõukoda. Rahvahääletuse tulemused jõuavad volikogu ette jaanuari lõpus. Igal aastal välja antava tunnustusega “Aasta tegija” kaasneb 1000 euro suurune rahaline preemia.

Elutööpreemia määratakse isikule, kelle aastatepikkust tegevust on avalikkus kõrgelt hinnanud ja kelle elutöö on positiivselt mõjutanud valla arengut. Kandidaate võivad esitada kõik soovijad hiljemalt 31. detsembriks.

Elutööpreemia saaja valib komisjon, kuhu kuuluvad Kadrina vallameedia nõukoja ja vallavolikogu alaliste komisjonide esindajad. Komisjon esitab elutööpreemia saaja volikogule kinnitamiseks. Elutööpreemiaga kaasneb 4000 euro suurune rahaline preemia.

Tunnustused antakse üle Eesti riigi aastapäeval.

Eelmisel aastal pälvis aasta tegija tiitli kultuurijuht Ahto-Lembit Lehtmets ning esimest korda välja antud elutööpreemia sai Kadrina koduloo jäädvustaja ja vahendaja Tiiu Uusküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles