Lähipäevil sajab lund ja lörtsi

Copy
Lähipäevil sajab lund ja lörtsi.
Lähipäevil sajab lund ja lörtsi. Foto: Urmas Luik

Ilmateenistuse prognoosi järgi on länipäevil üle Eesti oodata lörtsi, lumesadu ja ka tuisku.

Ööl vastu pühapäeva on pilves ilm. Tihe lumesadu levib lõunast põhja. Saartel tuleb sekka lörtsi. Tuiskab. Puhub kirdetuul 5–10, puhanguti kuni 14, saartel ja rannikul kuni 21 m/s. Õhutemperatuur ulatub viie külmakraadini. Pühapäeva päeval on pilves ilm. Sajab lund, saartel sekka lörtsi. Tuiskab. Pärastlõunal on selgimisi ning lõuna poolt alates sajuvõimalus väheneb. Puhub kirdetuul 4–10, puhanguti 14, põhjarannikul kuni 20 m/s, pärastlõunal jääb kirde- ja idatuul nõrgemaks. Õhutemperatuur ulatub kaheksa külmakraadini.

Ööl vastu esmaspäeva sajab rannikualadel kerget lund. Vastu hommikut levib lõunast põhja tihedam lumesadu. Hakkab tuiskama. Enne südaööd puhub kirde- ja idatuul 3–9, põhjarannikul puhanguti kuni 15 m/s, pärast keskööd tugevneb kirdetuul üle maa 5–11, puhanguti 14, saartel ja rannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur ulatub seitsme külmakraadini, enne südaööd tuleb selgema taeva all kuni 10 kraadi külma. Esmaspäeva päeval on pilves ilm. Sajab lund, Lõuna-Eestis ka lörtsi. Tuiskab. Puhub kirdetuul 5–11, puhanguti 14, saartel ja rannikul 18–22 m/s, pärastlõunal tuul lõuna pool nõrgeneb. Õhutemperatuur ulatub kolme külmakraadini, Lõuna-Eestis on kuni kaks kraadi sooja.

Ööl vastu teisipäeva on pilves ilm. Mitmel pool sajab kerget lund ja on pinnatuisku. Puhub kirde- ja põhjatuul 5–10, Põhja-Eestis puhanguti 14, rannikul kuni 18 m/s, saartel ja mandri läänerannikul puhub põhja- ja loodetuul 9–14, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur ulatub viie külmakraadini. Teisipäeva päeval on pilves ilm, õhtu poole on selgimisi. Mitmel pool sajab kerget lund, kohati on pinnatuisku. Puhub loode- ja põhjatuul 7–12, puhanguti 15, saartel ja mandri läänerannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur ulatub viie külmakraadini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles