Lähipäevad toovad lumelisa

Copy
Lumine auto. Foto on illustreeriv!
Lumine auto. Foto on illustreeriv! Foto: Kristjan Teedema

Ilmateenistuse teatel läheb algaval nädalal talvisemaks. Lähenevad tsüklonid toovad miinuskraade ja mõõdukat lumesadu.

Ööl vastu teisipäeva on pilves ilm. Sajab lund ja tuiskab, sadu on tihedam Ida-Eestis. Puhub kirde- ja põhjatuul, pärast keskööd põhja- ja loodetuul 5–10, puhanguti 14, saartel ja rannikul 9–14, puhanguti kuni 21 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni –6 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves ilm. Sajab lund ja tuiskab, keskpäeval on saartelt alates selgimisi ja sadu hõreneb. Puhub loode- ja põhjatuul 5–10, puhanguti 13, saartel ja rannikul 8–13, puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni –6 kraadi. Õhtul läheb külmemaks.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Enamasti Ida-Eestis sajab mitmel pool vähest lund ja tuiskab. Puhub loodetuul 5–12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Hommikuks tuul veidi nõrgeneb. Külma tuleb 4–10, saarte rannikul 0 kuni –3 kraadi. Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab kerget lund. Puhub loode- ja läänetuul 4–10, Kirde-Eestis puhanguti kuni 15 m/s. Pärastlõunal tuul nõrgeneb ja pöördub itta. Õhtuks langeb õhutemperatuur mandril –8 kuni –14, saartel ja rannikul –2 kuni –7 kraadini.

Neljapäeva öösel pilvisus tiheneb. Lõuna-Eestis sajab lund. Tuul pöördub kirdesse 3–8 m/s ja tugevneb Lõuna-Eestis hommikuks puhanguti 12, Liivi lahe ümbruses 8–12, puhanguti kuni 17 m/s. Külma on mandril 8–14, saartel ja rannikul 2–7 kraadi. Neljapäeva päeval on enamasti pilves ilm. Lõuna-Eestis sajab lund, pärastlõunal sajuvõimalus väheneb. Puhub kirdetuul 3–8, Lõuna-Eestis puhanguti 12, Liivi lahe ümbruses 8–12, puhanguti kuni 17 m/s. Pärastlõunal tuul nõrgeneb ja pöördub põhja ja loodesse. Külma on Lääne-Eestis 2–7, Ida-Eestis kuni 9 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles