Rakvere gümnaasiumi õpilased annetasid loomade varjupaigale

, suvereporter
Copy
Hannes Veeru üllatas Rakvere loomade varjupaika külastavaid gümnaasiumi õpilasi põue pistetud kutsikaga.
Hannes Veeru üllatas Rakvere loomade varjupaika külastavaid gümnaasiumi õpilasi põue pistetud kutsikaga. Foto: Lisette Luik

30. november on rahvakalendris andresepäev. Rakvere gümnaasium tähistas sel päeval aga lemmikloomade päeva. Õpilastel oli võimalik leida tulevane kaaslane Rakvere loomade varjupaigast.

Rakvere gümnaasiumile on saanud traditsiooniks aidata ja toetada abivajajaid. Eelmisel aastal osaleti hooldekodude toetamise projektis, selleaastane lemmikloomapäeva tähistamine oli suurem ettevõtmine 3.d ning 4.d klassi jaoks. “Lemmikloomad on päris mitu aastat tähelepanu alt välja jäänud, aga ka nemad on olulised,” ütles projekti eestvedaja Inge Korka, 3.d klassi klassijuhataja.

Ettevalmistused lemmikloomapäevaks said alguse juba oktoobri keskpaigas. Projekti eesmärk oli ennetada lemmikloomade sattumist varjupaika. Õpetajad rääkisid lemmikloomade eest hoolitsemisest, nende vajadustest, kodustamisest ja neile sobivate tingimuste loomisest ning jagasid lastele teemakohaseid meisterdamise töölehti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles