Vabatahtlikud päästjad tegid kodututele loomadele rõõmu

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Varjupaiga asukatel oli kingituste üle äärmiselt hea meel ning nad otsustasid heategijaid premeerida mängu ja müramisega.
Varjupaiga asukatel oli kingituste üle äärmiselt hea meel ning nad otsustasid heategijaid premeerida mängu ja müramisega. Foto: Ain Liiva

Ühel hommikul tööle sõites koitis Kadrina vabatahtlikul päästjal Kevin Volteril idee, et võiks kedagi selle aasta jõulukuul aidata. Sel esmaspäeval välja hõigatud idee sai teoks juba eile, kui päästeautoga viidi Rakvere kodutute loomade varjupaika ostukärutäis loomatoitu ja mänguasju.

Esmaspäeval idanema pandud heateomõte sai teoks eile hommikul, kui Kadrina päästeautole hääled sisse löödi ja Rakvere poole starditi. Varem olid päästjad Rakvere loomade varjupaigast uurinud, millest loomad kõige rohkem puudust tunnevad.

Rakvere PetCity loomatoidupoe juhataja Lea Räme rääkis, et kuigi inimesed annetavad kodututele loomadele aasta läbi, on pühade ajal heategevust siiski tunduvalt rohkem. “Meil on poes aasta ringi kast väljas, kuhu inimesed saavad osta toitu, mille me hiljem Rakvere loomade varjupaigale annetame,” sõnas Räme ja lisas, et väikese panuse annavad ka oma töötajad. “Meie töötajad annetavad ka enda vahenditest kodutute loomade jaoks mänguasju ja toitu, kuna me oleme kõik suured loomasõbrad.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles