Lidl valmistub Rakverre tulekuks

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Ussimäe küla Pääsusilma kinnistu, mis osaliselt kuulub Lidlile. Pildil esialgne eskiislahendus, mis võib tublisti muutuda.
Ussimäe küla Pääsusilma kinnistu, mis osaliselt kuulub Lidlile. Pildil esialgne eskiislahendus, mis võib tublisti muutuda. Foto: Ain Liiva, Eskiis

Kuigi jaekaubandusketi Lidl esindajad ise on kidakeelsed, on enam kui selge, et poekett kavatseb siseneda ka Rakvere turule – kaupluse asukoht on teada ja konkurendid kuulsid plaanist juba pool aastat tagasi.

Lidli pressiteenistus tänas teema vastu huvi tundmast, kuid andis vastavale päringule lakoonilise vastuse: "Meil on Eestis kaugeleulatuvad laienemisplaanid, kuid tulenevalt konkurentsiolukorrast ja ettevõtte poliitikast ei saa me neid plaane detailsemalt avaldada."

Lidl omandas mõttelise osa niinimetatud Pääsusilma kinnistust umbes pool aastat tagasi. See kinnistu asub Rakvere linna ja valla piiril Tuleviku tänava lõpus Ussimäel ning detailplaneering sinna meelelahutus- ja kaubanduskeskuse rajamiseks on olemas. Kinnistu kuulus varem OÜ-le Ratsionaal, kuid praeguseks on Lidl juba selle kaasomanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles