Eesti koolilaste metsapostkaardid on hindamiseks üleval

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Konkursi "Eesti koolilaste metsapostkaart" võistlustööde teema oli mullu "Meie tuleviku mets". Selle võistlustöö autor on Timur Varavin Tapa keelekümbluskoolist.
Konkursi "Eesti koolilaste metsapostkaart" võistlustööde teema oli mullu "Meie tuleviku mets". Selle võistlustöö autor on Timur Varavin Tapa keelekümbluskoolist. Foto: Timur Varavin/Rmk

Kuni 15. detsembrini saab näidata oma toetust parimatele Eesti koolilaste joonistatud metsapostkaartidele, mille hulgas on ka üheksa Lääne-Virumaa koolilapse tööd. Riigi metsamajandamise keskuse (RMK) korraldatud konkursile laekunud tööd on üleval RMK kodulehel.

Konkurss "Eesti koolilaste metsapostkaart" toimus juba 19. korda ning sellel said osaleda 1.–9. klasside õpilased. Tänavuse konkursi teema oli "Meie tuleviku mets".

Korraldajad soovisid, et osalejad küsiksid endalt, millised on metsad meie ümber, kui nad on saanud täiskasvanuks. Milline näeb metsaskäik välja 100 aasta pärast? Kas matkajad liiguvad mööda maad või hõljuvad rabametsade kohal lendavate telkide, õhujalgrataste või hoopis millegi muu abil? Kui hõljuvad, siis milline vaade võiks sealt ülevalt avaneda?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles