Virumaa Teataja valis pressisõbraks Ida päästekeskuse

Virumaa Teataja
Copy
Ida päästekeskuse juht Ailar Holzmann on Virumaa Teataja ajakirjanike sõnul alati avatud suhtluseks, intervjuudeks ja mõttevahetusteks.
Ida päästekeskuse juht Ailar Holzmann on Virumaa Teataja ajakirjanike sõnul alati avatud suhtluseks, intervjuudeks ja mõttevahetusteks. Foto: Ain Liiva

Aasta lõpus valivad lehetoimetused traditsiooniliselt pressisõbra. 2021. aasta pressisõbraks valis Virumaa Teataja toimetus ülekaalukalt Ida päästekeskuse.

Pressisõbra valimine on alati üsna keeruline aastatel, kuhu jäävad valimised, olgu siis kohalikud või riigikogu koosseisu otsustavad. Valimisaastal on iga poliitik ajakirjaniku sõber, ka see, kes muidu telefonikõnele ei vasta või kommentaaridest keeldub. “Poliitikute sõbralikkuse tase on tänavu olnud kõrge, ajakirjanikud on soovitud info alati kätte saanud, kirsina tordil veel isiklikke komplimentegi,” rääkis Virumaa Teataja peatoimetaja Eva Samolberg-Palmi.

“Küll aga paistavad selle sõbralikkuse tagant enamasti pildil olemise soovi pikad kõrvad ning paljud telefonid vaikivad taas pärast valimisi,” nentis Samolberg-Palmi ja lisas, et õnneks on asutusi, organisatsioone, kus suheldakse meeldivalt, hoolimata aastast või poliitilisest olukorrast. Üheks selliseks on Virumaa Teataja ajakirjanike kogemusil Ida päästekeskus, kus ametis olevad inimesed on alati valmis koostööks ajakirjandusega. Ida päästekeskuse puhul toodi esile, et koostöö sujumisse panustavad ühtviisi nii pressitöötajad, kelle ülesanne ongi meediaga suhelda, kui ka asutuse juhid ja päästjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles