Aseri lauatennisenaiskond püsib medalikonkurentsis

Tauno Tihti
Copy
Aseri lauatennisenaiskond võistleb esiliigas kõrgete kohtade nimel. Vasakult Tatjana Tšistjakova, Valerie Lonski, Angela Laidinen ja Pekka Laidinen.
Aseri lauatennisenaiskond võistleb esiliigas kõrgete kohtade nimel. Vasakult Tatjana Tšistjakova, Valerie Lonski, Angela Laidinen ja Pekka Laidinen. Foto: Riho Kutsar

Aseris oli lauatennise Eesti 2021/22. aasta võistkondlike meistrivõistluste teine võistluspäev. Aseri naiskond, kes võistleb esiliigas, saavutas kodusel etapil kolmest kohtumisest kaks kindlat 4:0 võitu, kuid pidi üldliidri otsustanud vastasseisus tunnistama spordiklubi Spinmasters kõige napimat paremust mängudega 3:4. Nii Valerie Lonski kui ka Angela Laidinen kaotasid mõlemad matšid.

Aseri lauatennisetreener Tatjana Tšistjakova oma kaks peetud mängu kindlalt võitis ja võitis koos Lonskiga ka paarismängu. Tuju langetas fakt, et kõik neli kaotatud mängu anti käest viimases setis minimaalse kahepunktise vahega, samas on neidude noorust arvestades tegemist ikkagi tubli tulemusega.

Viru-Nigula lauatennisistide ja ühtlasi Angela Laidineni treener Pekka Laidinen tõdes rahulolevalt, et järjekordne areng noortel oli silmanähtav ja lähima paari aasta jooksul muutuvad need noored ohtlikuks juba praegustele Eesti tippudele täiskasvanute arvestuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles