Minister Juhan Parts läheb Kadrinasse sauna

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.
Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eeloleval pühapäeval on Kadrina saunaklubis kavandatud üldrahvalik üritus, kus saunalistega viskab leili ja räägib juttu majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.


MTÜ Kadrina Saunaklubi juhatuse liige Ülo Kais ütles, et saunaklubi üheksa tegevusaasta jooksul on neil ennegi külas käinud poliitikuid ja muidu tuntud inimesi. Enne Partsi külastas sel aastal saunaklubi regionaalminister Siim Valmar Kiisler.

Kaisi sõnul tuleb Juhan Parts Kadrinasse saunaklubi kutsel, mille esitas ministriga kohtudes klubi liige Rein Sikk.

"Majanduslik olukord on kehv ja rahvas tahab teada," põhjendas Kais huvi majandusministriga kohtumise vastu. "Saunas saab kõige paremini ja vabamalt rääkida," lisas ta.

Pühapäeviti korraldab Kadrina saunaklubi üldrahvalikke üritusi, kuhu kõik soovijad võivad tulla. Kaisi sõnul nad üleriigilist reklaamikampaaniat ministri külaskäigust teinud ei ole, küll aga on pandud teated mõnda kohalikku poodi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles