ADM-i bändikonkursi võitja Elisabeth Tiffany avaldas esimese EP

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Elisabeth Tiffany EP "Cure me back" on tänasest striimitav.
Elisabeth Tiffany EP "Cure me back" on tänasest striimitav. Foto: Mariia Mysina

ADM-i bändikonkursi võitja Elisabeth Tiffany avaldas täna oma esimese EP "Cure me back", mis on kuulatav Spotifys ja Apple Musicus. Teeninduse, müügi- ja turunduslahendusi loov digiagentuur ADM Interactive korraldas bändide konkursi 13. aastat järjest.

Kokku saatsid ADM-i bändikonkursile väga erineva suuruse, stiili ja taustaga kollektiivid 43 demopala, mille hulgast valis žürii välja kolm paremat ja neist omakorda võitja. Konkursi võitis 20-aastane Rakverest pärit Elisabeth Tiffany Lepik, kes õpib Viljandi kultuuriakadeemias muusikaprodutsendiks. See ei ole Elisabeth Tiffanyle kaugeltki ainus tunnustus: möödunud nädalavahetusel jõudis tema laul "What to make of this", mida ta esitab koos ansambliga Minimal Wind, Eesti Laulu poolfinaali.

Konkursi võitja ütles, et kirg muusika ja laulmise vastu on saatnud teda terve elu: "Otsustasin saata ADM-i bändikonkursile oma kõige küpsema demo "Tell me about it, stud". See on ukulele keeltel kõlav kaheksakümnendatelik indie-lugu. Loo sõnad on inspireeritud "Grease'i" muusikalist. Toon selle looga välja filmist situatsiooni, mis kipub juhtuma ka päriselus: olles kellegagi koos, võetakse alateadlikult üle silmarõõmu kombed ja olekud, olgu need siis head või halvad. Ja minu arvates on see ilus."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles