Ilona Partus: “Kui Steffanyl algasid krambid, sain kohe aru, et midagi on valesti”

, suvereporter
Copy
Ilona Partus usub, et Nelly-Steffany on jumala kingitus, mis on talle antud, et teha teda tugevaks. Ta on kogu südamest tänulik, et on saanud temaga jagada seitset rasket, kuid rõõmsat aastat.
Ilona Partus usub, et Nelly-Steffany on jumala kingitus, mis on talle antud, et teha teda tugevaks. Ta on kogu südamest tänulik, et on saanud temaga jagada seitset rasket, kuid rõõmsat aastat. Foto: Marianne Loorents

Westi sündroomiga seitsmeaastase tüdruku ema Ilona Partus läks oktoobri lõpus sotsiaalabikeskusesse, et teha avaldus tugiisiku saamiseks. Rakvere sotsiaalosakonna juhataja Kersti Suun-Deket ütles talle, et oli just saanud e-kirja, kus küsitakse, kas Rakveres on keegi, kes vajab abi. “Ma just mõtlesin sinust ja sa kohe tulid siia,” lausus Suun-Deket Partusele ja küsis temalt, kas naine tahab osaleda heategevussaates “Inglite aeg”.

Kuna keegi peab alati Steffanyga olema, saab Ilona Partus tööl käia vaid kahel päeval kuus. Sellega teenib ta 127 eurot. Detsembris töötas Partus öösiti Rakvere haigla koroonaosakonnas, et teenida oma laste jõulukingituste raha. Palgale lisandub tal riigi makstav lasteraha 119 eurot ja Steffany 241-eurone puudetoetus. Nad peavad kuus hakkama saama vähem kui viiesaja euroga.

Mis haigus Nelly-Steffa­nyl on?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles