Kandletrio annab jõulukontserdi

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Kandletrio Didalli kavasse kuulub nii klassikat kui ka jõululaule.
Kandletrio Didalli kavasse kuulub nii klassikat kui ka jõululaule. Foto: Erakogu

Kandleansambel Didalli annab aastalõpukontserdi Lääne-Virumaa keskraamatukogus.

Trio Didalli on kolmest kandlemängijast-õpetajast koosnev ansambel. Hedi Viisma, Gerda Pärnaku ja Külli Org elavad üksteisest kaugel, aga neid seob suur sõprus ja armastus muusika, eriti kandlemuusika vastu. Nad on üksteise õpetajad, õpilased ja toetajad.

Esimest korda tuldi ansamblina kokku kaheksa aastat tagasi ja korraldati Tartus vahva jõulukontsert. Hiljem lisandusid suvelaagrid ja meeleolukad suvised rannakontserdid Tapurla liivarannas.

Jõulukontsertidest ja suvistest rannakontsertidest on saanud Didalli igaaastased traditsioonilised ettevõtmised. Jõulukontsert ei jäänud ära isegi siis, kui maailm lukku pandi: koliti internetti ja anti oma esimene veebikontsert.

Käesoleva aasta viimastel päevadel saadakse taas kokku Rakveres, kus on ükskord juba jõulukontserdiga rahva ette astutud. Kavas on lood muusika eri valdkondadest: esitatakse klassikalist muusikat, levimuusikat, rahvamuusikat, jõululaule. Trio Didalli esinemisest on võimalik osa saada kolmapäeval, 29. detsembril kell 18. Kontsert on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles